Link 4 Jobs voor bedrijven

Of u nu actief op zoek bent naar een extra vaste werkkracht of eerder continu openstaat voor nieuw talent in uw onderneming, Link 4 Jobs is de matchmaker tussen werkzoekende en bedrijf. We helpen u bij de zoektocht naar de geschikte werkkracht en presenteren vrijblijvend geschikte kandidaten ook wanneer er geen vacature open staat. Onze specialisatie ligt bij jobs met optie vast.

Wat we doen

Recruiting: wij matchen uw vacature

Link 4 Jobs is een recruiting partner met ervaring. Onze voornaamste focus ligt op jobs met een optie op vast contract, omdat we geloven dat een langdurige samenwerking interessant is voor bedrijf én werknemer. We zoeken de geschikte kandidaat en gaan voor volledige ontzorging, zodat u kan focussen op uw core business. Ook payrolling is een van onze services.

Payrolling: ontzorging van a tot z

Ook voor payrolling kloppen bedrijven bij ons aan. Link 4 Jobs voorziet een volledige service van a tot z: inschrijving, contracten regelen, verlengingen opvolgen, verzekering, uitbetaling en alle bijbehorende administratie. U kiest de kandidaat, wij doen de rest. Zo geniet u van alle voordelen van een werknemer zonder de eventuele nadelen en kopzorgen.

Waarom samenwerken met Link 4 Jobs?

Link 4 Jobs is de matchmaker tussen uw vacature en de geschikte werkzoekende. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. We bieden service op maat van uw bedrijf en gaan steeds te werk met oog voor detail.

Ons breed netwerk bestaat uit bedienden, arbeiders, flexi-jobbers en jobstudenten uit meerdere sectoren zoals o.a. transport, horeca en industrie.

Op zoek naar een nieuwe werkkracht?

Neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder!
Neem contact op